Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ

Φίλοι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου,

Τα φροντιστήρια « ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ» γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες του μαθητή, παρουσιάζουν μια ολοκληρωμένη λύση στο Φροντιστηριακό χώρο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οργανώνουμε για σας ένα πρόγραμμα υπεύθυνης προετοιμασίας.

Η εμπειρία μας στα εκπαιδευτικά θέματα βεβαιώνει ότι η προετοιμασία αυτή είναι απαραίτητη καθώς δίνει στο μαθητή τη δυνατότητα πλήρους αφομοίωσης των γνώσεων που λαμβάνουν από το σχολείο και της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας για την εισαγωγή στη σχολή που τον ενδιαφέρει .

Έτσι τα Φροντιστήρια «Γεωργακάκη»

o Δημιουργούν ολιγομελή (4 ατόμων) και ομοιογενή τμήματα σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου, του Ενιαίου Λυκείου και των ΤΕΕ. Ειδικά τα μαθήματα στα τμήματα των τριών κατευθύνσεων, ΘΕΤΙΚΗΣ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ – ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ, καθώς και τα μαθήματα ΕΠΙΛΟΓΗΣ, γίνονται με αριθμό ωρών που αρκούν για την πλήρη εμπέδωση της ύλης.

o Παρέχουν δωρεάν Φυλλάδια και Μεθοδολογίες για τα Θετικά μαθήματα (Μαθηματικά – Φυσική) και Σημειώσεις για τα Θεωρητικά μαθήματα (Αρχαία και Νέα Ελληνικά – Λατινικά – Κείμενα Λογοτεχνίας – Ιστορία), που είναι απαραίτητα για τη συμπλήρωση και την καλύτερη κατανόηση της ύλης.

o Ολοκληρώνουν έγκαιρα την ύλη, ώστε να μένει αρκετός χρόνος για επαναλήψεις.

o Βοηθούν τους αδύναμους μαθητές με επιπλέον ώρες διδασκαλίας.

o Ενημερώνουν τους γονείς για την πορεία των μαθητών σε τακτά χρονικά διαστήματα.

o Οι επιτυχίες των μαθητών του Φροντιστηρίου οφείλονται στο μεγαλύτερο ποσοστό στο έμπειρο διδακτικό προσωπικό.

Από τη νέα μάλιστα σχολική χρονιά το Φροντιστήριο μας, στην αδιάκοπη προσπάθειά του για βελτίωση και, ει δυνατό, τελειοποίηση των υπηρεσιών που παρέχει στους μαθητές, πρωτοπορώντας στον χώρο της εκπαίδευσης, απέκτησε χάρη ασφαλώς και στη δική σας στήριξη

o Καινούριες ιδιόκτητες πλέον εγκαταστάσεις, με λειτουργικότερους χώρους

o Διαδραστικό Πίνακα, συνδεδεμένο με τον προσωπικό υπολογιστή του μαθητή ή καθηγητή, με απεριόριστες δυνατότητες αρτιότερης παράδοσης του μαθήματος της ημέρας, επανάληψης, προβολής παρουσιάσεων κ.α.

o Ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο (internet), από την οποία οι μαθητές θα μπορούν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες του φροντιστηρίου, να «κατεβάζουν» επιπλέον υλικό θεωρίας και αξιολόγησης για τα μαθήματα που παρακολουθούν, να πληροφορούνται με τους γονείς τους τακτικότερα για την πρόοδό τους κ.α.


Φίλε μαθητή και φίλη μαθήτρια,

Τα αποτελέσματα των χρόνων λειτουργίας των Φροντιστηρίων «Γεωργακάκη» είναι τα αδιάψευστα στοιχεία και για τη δική σου επιτυχία.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Από 2/9 έως 10/9

ΤΗΛ.: 22530 29910-1 & 6945502560

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου